Malmö borde bjuda på billig Västeråsmatch

Det är redan nu dags att blicka framåt. Det går så oerhört fort när spel i "förkvalserien" är ett faktum. Sex matcher ska avverkas på väldigt kort tid. För Malmö Redhawks del kan den här serien bli ett sätt att få ett förbättrat ekonomiskt resultat för säsongen i stort. Jag anser dock att den riktiga och viktiga investeringen Malmö Redhawks nu kan göra är att visa sin respekt och tacksamhet mot alla supportrar som följt laget genom hela grundserieresan. Vi har haft ett snitt på över 6000 åskådare i andraligan vilket är makalöst bra. Jag är väl medveten om att det inte är lika många som faktiskt varit på plats i arenan i snitt, men sålda biljetter är sålda biljetter. Oavsett vad har intresset varit klart bättre i år än tidigare, något klubbledningen också ska ha beröm för med flera lyckade drag.

Nu till min poäng. Med tanke på att Redhawks förlorade på ett så svagt sätt inför nästan fullt hus senast mot Mora, så borde klubbledningen fortsätta sitt 40-årsfirande med att just ha alla biljetter för 40 kronor på söndag igen. Det viktigaste för stunden är att ha fullt stöd till laget, se till att arenan kokar när domaren gör misstag och hålla draget kring ishockey vid liv åtminstone någon vecka till. Att släppa biljetterna billigt kan svida i det korta perspektivet men kan också gynna klubben väldigt mycket mer på lång sikt. Jag tänker inte minst på att det gäller att hålla uppe intresset och lojaliteten bland sponsorer och fans inför kommande säsong.

Dessutom är det hög tid att bevisa för årets Malmö Redhawks att man klarar av att spela och vinna inför över 10000 åskådare. Se sin storpublik som en tillgång i stället för att gå ut och bli förlamade. Vi talar även om en eventuell positiv spinoff-effekt med rubriker om nya publikfester och så vidare. Agera fort Malmö!

/Olsson


Kommentarer
Postat av: Johan

Ingen dum idé. Själv sitter jag och stör mig på att man minsann inte kunde fått haft marginalerna med sig 2008 eller under Babyhawkstiden 2009. För i ärlighetens namn har nog denna upplaga inget att hämta i PO. Men håller med angående VIK hemma. Gör någonting överraskande på söndag. Chocka med berlinmur runt Pontus eller tokchecka framåt med full kraft. Någonting oväntat helt enkelt. Inget att förlora, säsongen kan ändå mer eller mindre ta slut på söndag.

2012-03-02 @ 23:16:40
Postat av: Tysken

Helt rätt Olsson!



Johan: Säg inte det.. Dom kan nog ställa till det lite trots allt! Nyckelmatch på söndag dock!

2012-03-02 @ 23:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0