Destination Sundsvall

I kväll väntar ny ”måstematch” för Malmö Redhawks. Kanske inte en måstematch i ordets rätta bemärkelse, men likväl en match som ett tilltänkt topplag bara ska vinna. Visst, det finns inte längre några enkla matcher i HockeyAllsvenskan. Och matchen är den fjärde inom loppet av en vecka. De tre poängen som står på spel i kväll är värda precis lika mycket som de som säkrades i måndagens derby.

 

Matchen mot Tingsryd var i ärlighetens namn mindre underhållande. Men det är poängen som räknas när vi summerar tabellen i mars månad. Då spelar det absolut ingen roll att det sett sisådär ut i ett par matcher. Och jag bryr mig inte heller speciellt mycket hur spelet ser ut denna afton. Med så pass tufft matchande som laget haft under serieupptakten har jag full förståelse för att det inte presteras hockeypropaganda på löpande band.

 

Undertecknad sitter förresten i skrivande stund på ett tåg mellan Stockholm och Sundsvall och kommer ha den stora äran att besöka Gärdehov och bevittna matchen på plats. Detta görs samma dag som bloggen fyller sex månader.

 

Ni som inte drar till Norrland har möjlighet att se matchen på dumburken. Och det är inte bara Viasat Hockey som gäller. Det är fredag, vilket innebär att det är magasinsprogram på TV10 – och huvudmatchen denna afton är just Sundsvall – Malmö.

 

/Winnberg


Kommentarer
Postat av: svennis

Vinst ikväll hade varit mumma.Ååka upp till Leksand utan ett enda krav att de MÅSTE vinna. Kan vara skönt för en gång skull.

2011-09-30 @ 16:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0