Vilka tröjnummer plockar nyförvärven?

I dag har vi bara fem dagar kvar innan det är dags för ispremiär för Malmö Redhawks anno 2011/2012. Hela femton nya spelare har hämtats in till laget under sommaren. Tolv av dessa har redan valt tröjnummer.

40 Pontus Sjögren

22 Daniel Josefsson
23 J.D. Forrest
55 Tero Konttinen
74 Tim Heed
77 Alexander Ribbenstrand

11 Robert Carlsson
15 Alexander Barta
21 Jesper Mattsson
29 Tomas Kollar
53 Lukas Ericsson
86 Linus Klasen

Miroslav Lazo, Hannu Toivonen och Ivan Ciernik har dock ännu inte lämnat besked om vilka siffror som kommer att återfinnas på deras ryggar när säsongen drar igång. Vi kan dock förvänta oss att dessa val görs relativt omgående efter det att spelarna landar i Malmö. Och fram till dess finns möjligheten att spekulera.

Hannu Toivonen har spelat i nummer 33 under sina säsonger i Rockford Ice Hogs och jag ser det som fullt rimligt att han plockar detta även i Malmö. I Boston spelade han med nummer 54, men det är några år sedan han hade detta - och han hade faktiskt 33 även där under upptakten av karriären, men lämnade ifrån sig det när Zdeno Chara värvades. Allt annat än 33:an på Toivonen får ses som en skräll.

Jag tror att vi får se Miroslav Lazo med nummer 81. Han har spelat i detta nummer hemma i Slovan Bratislava och lär plocka det även här. Jag hoppas dock att han kör med 9:an - ett nummer han också figurerat i tidigare i karriären.

Ivan Ciernik känns given i 27:an - om nu inte Håkan Karlsson får för sig att den ska vara skyddad för Carl Söderberg.

Vilka nummer tror ni att slovakerna och Toivonen kommer att välja?

/Redhawks


Kommentarer
Postat av: Ekström

Är väl inget större fan av Carl Söderberg med den senaste säsongen i färskt minne, men är väl lite hårt att plocka hans nummer direkt säsongen efter att han lämnat.

2011-07-27 @ 11:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0