Ännu en slovak i laget

Slovakporten har åter öppnats till Malmö Redhawks. Miroslav Lazo och Ivan Ciernik har som bekant värvats under sommaren hittills och nu berättar Stefan Nyman för MrMadhawk.se att ytterligare en slovak tar plats, åtminstone under försäsongen. Det rör sig om centern Marek Hascak. Under augusti månad kommer 25-åringen från HKM Zvolen testas i Malmö Redhawks regi.

I och med att framförallt första halvan av augusti månad innehåller landslagsspel för exempelvis tvillingarna Pathrik och Ponthus Westerholm finns där luckor i Malmö Redhawks trupp. Dessutom brukar försiktighetsåtgärder alltid tas under försäsong med spelare som står över för även lättare skador och slitage. Förra försäsongen slet till exempel riktigt hårt på manskapet och i en träningsmatch mot Tingsryd avslutade Redhawks matchen med två och en halv femma. Att börja en säsong med det i bagaget visade sig inte vara särskilt framgångsrikt.

Hascak presterade i Zvolen 22 poäng på 40 matcher den gångna säsongen. Han är för övrigt den nästa längsta spelaren i laget med sina 190 centimeter (Lukas Ericsson 191).

/Olsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0