SSK närmar sig Malmö

Södertälje och Borås hade en match mindre spelad än övriga lag inför kvällen. Då matchen tog slut precis kan vi konstatera att SSK gjorde vad man behövde för att närma sig framförallt lag sex och sju, Oskarshamn och Malmö. Tälje är nu tre poäng bakom Redhawks inför fortsättningen och det gäller verkligen nu för Skånelaget att komma samman och inleda en längre vinstsvit för att säsongen ska bli längre än grundseriespel. Givetvis ska man aldrig räkna bort någon, men jag har svårt att tro att Troja/Ljungby fixar en "förkvalserieplats". Däremot är såväl SSK som Mora kapabla att gå om både IKO och Malmö.

För Ulf Taavolas mannar är det som bekant Örebro borta på fredag eftermiddag som gäller. Att möta serieledarna borta känns inte som en ultimat uppgift för ett lag som tog blott en trepoängare i december månad. Kanske är det lite just det som gör att Malmö skulle kunna skrälla och plocka någon pinne med sig hem. Örebro får faktiskt ses som storfavoriter i den här matchen. Lägg till då den senaste matchen lagen emellan som var tät, jämn och svängig. Ska bli intressant att se Ville Nieminen, som troligen kan göra debut för Örebro på fredag. Hur står han sig i dag? Tänka sig för övrigt att Ville är tillbaka i Allsvenskan. Det trodde jag faktiskt inte när han lämnade Malmö efter 2007/2008-säsongen.

Utöver Örebro är det även Södertälje hemma denna vecka. På söndag. Här talar vi verkligen nyckelmatch. Denna måste Malmö vinna, det finns verkligen ingenting annat. Skulle Redhawks vika ner sig mot SSK på hemmais ska det mycket till för att Skånelaget ska ta sig till "förkvalserien". Hoppas för övrigt det kan bli en hel del publik på söndag i och med gratis inträde. Det hade varit kul att öppna upp övre etage. Det var ett tag sen sist.

Vad säger ni inför helgens matcher?
Finns det lite sug efter nya matcher efter segern mot IKO?
Eller är risken stor för besvikelse?

/Olsson

Kommentarer
Postat av: Gösse

Inte ens om det är gratis vill jag se detta pinsamma lag göra bort sig igen.

Detta är dödsstöten för redhawks. Kan inte se att någon vill gå och se dom nästa säsong eller att någon sponsor vill ösla pengar på detta fiasko lag.

Lägg ner skiten så man slipper bli så besviken år efter år. Förövrigt tror jag det blir stor stryk mot örebro så jag tänker inte ens se matchen på tv.

2012-01-05 @ 18:46:45
Postat av: Winnberg

Gösse//



Då är det ju också väldigt enkelt att strunta i att gå på matchen, eller? Vill samtidigt påpeka att jag gillar din inställning skarpt. Hoppas fler anammar det!

2012-01-05 @ 19:53:47
URL: http://redline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0