Läget verkar lugnt

Det verkar som att Dusan Umicevic först gasade men sen drog i handbromsen via sin twitter. Vi får väl se vad det är för förändringar det kan röra sig om de närmaste dagarna, om det nu ligger någon sanning i hans uppgifter.

Nåväl, det kommer säkerligen hända saker i och kring Malmö Redhawks framöver. Det är ju inte någon större gissning, det brukar som bekant alltid hända saker här nere. Förändringar är vardagsmat, på gott och ont.

Annars vill jag bara lyfta fram att Christoffer Norgren blev avstängd för sin armbåge på Linus Klasen. Väldigt, väldigt korrekt. Snacka om att Klasen har fått ta mycket skit även för den här smällen. Riktigt pinsamt, men så funkar tydligen Sverige...

/Olsson


Kommentarer
Postat av: B-sson

Japp, hackandet på Klasen är bitvis riktigt pinsamt. Vilket lag som än plockat hem en ung lirare i början på sina tjugo hade jag tyckt var en frisk fläkt. Men det ska bara gnällas. Trots inte ett fläckfritt spel och att han spelar i ett underpresterande lag så har grabben en teknik och rörlighet som få. Och poäng gör han. Och i sina två senaste matcher har han varit ett öppet villebråd. Carlsson har agerat polis i båda. Hade gärna sett mer av det från andra spelare t ex JLGP.

2012-01-11 @ 10:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0