Jag hoppas Nyman håller sig lugn

Det börjar närma sig transferstopp i svensk ishockey och där finns lag som rör om i grytan inför avslutningen av säsongen. Vad händer då i Malmö? Av Stefan Nymans kommentarer att döma till MrMadhawk.se så ligger man och lurar lite grann på marknaden. Det skulle således kunna bli ytterligare någon förstärkning. Förvisso har Marcus Högström till viss del haft en positiv inverkan på lagets framfart under slutet, men jag tror det bästa Redhawks kan göra nu är att hålla sig lugna. Säsongen är vad den är, Malmö kommer få kämpa väldigt hårt för att nå en "förkvalserieplats" och det kan vara så att lugn och ro är modellen nu.

Dock kan man inte låta bli att nämna och fundera över hur importerna har misslyckats och varför Malmö egentligen ska ödsla mer istid på spelare som J.D. Forrest (inte ens en PP-back längre), Jean-Luc Grand-Pierre (blir bara sämre och sämre för var match som spelas), Miroslav Lazo (får knappt ens spela vid skador) samt Ivan Ciernik (senast i fjärdekedjan och producerar 0,3 poäng per match). Det är liksom inte unga grabbar här som går upp och ner under en säsong, utan spelare som fått gott om chanser men inte tagit tillvara på dem.

Frigöra plats, men inte för förstärkningar utifrån i min värld. Ja, möjligtvis en back då för att täcka upp bredden i laget. Annars borde man alltjämt snegla mot J20-laget och ta russinen ur kakan där. Simon Karlsson är ett intressant ämne, tror inte Cedric Hächler skulle göra bort sig heller med rimlig istid. Offensivt är det bara till att ösa på med Nikolai Meyer som är en speedkula, precis som Ulf Taavola var inne på efter Bofors-matchen. Dessutom kommer förhoppningsvis Pathrik Westerholm tillbaka snart igen samtidigt som Ponthus Westerholm borde få en ny chans. Sen gäller det att vårda André Burakovsky också.

Jag undrar dock om inte Hugo Stenbeck vill gasa igen. I somras sa han att han ville satsa ännu hårdare om inte satsningen skulle slå väl ut. Det var i alla fall hans övertygelse då. Vi får avvakta och se hur han ser på det i dag...

/Olsson

Kommentarer
Postat av: D

När kommer os-laget, forwards!?

2012-01-26 @ 22:53:59
Postat av: Tysken

Hoppas Nyman plockar Häggström, då kan slovakerna flyga hem direkt!

2012-01-27 @ 09:08:02
Postat av: Hagbard

Din önskan slog in Tysken :)

2012-01-27 @ 12:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0