Fiaskot fullbordat - hög tid att rensa

Malmö Redhawks förmådde inte att vinna mot tabelljumbon Borås hemma.
Malmö Redhawks förmådde inte ens att plocka en poäng mot tabelljumbon Borås hemma.
Malmö Redhawks släppte in fem mål mot tabelljumbon Borås hemma - på två perioder.

Ni hör själva. Det här håller inte. Årets upplaga har skämt ut klubben tillräckligt. Ge oss fans en chans att se spelare som bryr sig igen. Ge oss en chans att rädda klubben till något som skulle kunna bli en ljus framtid på lång sikt. Rädda de juniorspelare som faktiskt kan bli något. Rädda de som faktiskt bryr sig om Malmö Redhawks och dess sponsorer och fans.

J.D. Forrests urusla backspel är något av det sämsta jag sett en etablerad back prestera i Malmö. Jani Virtanen var en dålig back hösten 2005 men han insåg i alla fall sina begränsningar. Forrest, du "pissar" på hela laget och klubbens färger i dag.

Ivan Ciernik har varit blek, blek och åter blek hela säsongen. Slovaken passar inte in i Allsvenskan och "bäst före"-datumet är av allt att döma förbi. Engagemanget kan också ifrågasättas efter utvisningarna mot Örebro och Södertälje i respektive tredje period.

Miroslav Lazo, Stefan Lassen och Dragan Umicevic är andra direkt misslyckade värvningar. Lägg därtill att Hannu Toivonen plötsligt börjat darra hårt igen.

Ge nu chansen till yngre spelare som vill framåt, har tempo och vilja. In med Emil Carnestad, Simon Karlsson, Cedric Hächler, Niklas Svensson, Nikolai Meyer och André Burakovsky. Gärna en attitydkille som Viktor Holmkvist också. Vi måste få tillbaka känslan, vi måste få tillbaka Malmö, ja just det, MALMÖ Redhawks. NU.

Se också till att få plats för nästa säsongs huvudtränare omedelbart.
Hitta en driven tränare som brinner för att få ordning på laget, som inkluderar att ge plats för egna talanger. För vem nöjer sig med att "få vara med" på A-lagets träningar?

/Olsson


Kommentarer
Postat av: Svennis

Tänk om publiken skulle göra något helt radikalt och bojkotta matchen mot Almtuna på mändat. För det vi såg idag så är vi ett lag för div ett.

2012-01-14 @ 20:17:59
Postat av: Johan

Håller med dig till 100.

2012-01-14 @ 20:49:11
Postat av: Daniel

Lägg ner verksamheten.

2012-01-14 @ 21:37:10
Postat av: Tysken

Ofattbart att Lassen och Umicevic nämns som topp-3 floppar, JLGP är betydligt sämre, Kollar likaså! Dessutom höll Toivonen nere siffrorna idag även om fyran är en tavla.. Han fick ingen hjälp överhuvudtaget!!

2012-01-14 @ 22:48:36
Postat av: Olsson

Tysken:

Topp-3 floppar? Missade du Forrest och Ciernik? Och jag säger inte att de nämnda är de enda eller topp-3 för den delen heller. JLGP har varit ruskigt dålig på slutet och kan definitivt sättas dit också. Stefan Lassen är emellertid en bedrövlig back han med...



Toivonens signaler i dag är precis samma som gjorde att Pontus Sjögren tidigare tog över förstaspaden helt. Tappade flera puckar enkelt, dåliga returer. Kan inte alls hålla med om att han håller nere siffrorna. Försvarsspelet är givetvis riktigt svagt i övrigt, men Toivonen såg inte ut att vara i harmoni.

2012-01-14 @ 23:10:22
URL: http://redline.webblogg.se/
Postat av: Tysken

OK missade dom två före..



Forrest och JLGP tar upp icke-EU-platser och är bedrövliga, BORT! Weihager har gjort sitt i Malmö efter denna säsongen, BORT! Lassen har kontrakt en säsong till och är i mina ögon den bästa backen ihop med Ribbenstrand sett till försvarsspel, det han måste lära sig är att spela enklare med puck.. Josefsson var en KATASTROF igår! Högström såg däremot intressant ut med både puckskicklighet och styrka!

2012-01-15 @ 15:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0