Ännu en förnedrande förlust

Det blev inget ordentligt trendbrott för Malmö Redhawks. I stället ännu en smärtsam, förnedrande förlust där Redhawks blev totalt utspelade i den första perioden. 3-0 på tavlan, 16-0 i skott, timeout efter 5.48 och egentligen bud på ett par baklängesmål till. Värre än så kunde det knappt bli. Med den starten hämtade sig Malmö aldrig, även om framförallt mittperioden var rätt bra insatsmässigt. Dock ska man ha klart för sig att Västerås anpassade sig till resultatet och spelade smart därefter.

Pontus Sjögren hade ingen större kväll, men hade å andra sidan usel hjälp från sina lagkamrater. Tim Heed var skrattretande dålig i defensiven, Daniel Josefsson i par med Heed inte mycket bättre. Jean-Luc Grand-Pierre började som forward men avslutade som back. Direkt svag insats ännu en gång. Ivan Ciernik var oerhört blek. Dragan Umicevic kom inte till sin rätt. För att nämna några spelare som inte bidrog.

Nye Magnus Häggström är väl den man kan lyfta fram allra mest i positiv bemärkelse. Han försökte, visade intentioner och gjorde det bästa av situationen. Tomas Kollar borde för övrigt ha gjort minst ett mål, kanske två, sett till sina lägen.

Annars är det så svårt att begripa hur Malmö kan gå från sin riktigt imponerande tredje period mot Bofors till att göra säsongens sämsta första period. Jag förstår inte vad som händer i det här laget. Hur det kan vara möjligt att prestera så ojämnt.

I morgon är det derby. Malmö måste resa sig fort igen. Inte för att utsikterna ser så goda ut längre när det gäller att ta en "förkvalserieplats", men om det skulle bli ytterligare ett nederlag så är ju säsongen verkligen över. Då försvinner även de sista procentens hopp om att säsongen ska bli längre än grundserien. Vi får se, Malmö är oberäkneliga.

/Olsson

Kommentarer
Postat av: Svennis

Tyvärr så är säsongen nog över den andre mars för vår del. Denna säsongen är ett gigantiskt fiasko. När man hörde vad jeppe sa i pausen så förstod jag inte vilken planet han var på.

2012-01-29 @ 12:10:11
Postat av: mff

Blir det fullsatt mot Rögle?

2012-01-29 @ 13:20:54
Postat av: Daniel

Avsluta säsongen såhär!!!!



Toivonen/Sjögren



Josefsson - JLGP

Högström - Lassen

Carnestad/Ribbenstrand - Heed

Weihager



Häggström - Barta - Klasen

Eriksson - Mattsson - Alvarez

Westerholm - Green - Westerholm

Holmqvist - Carlsson - Ohlsson

Kollar, Umicevic



Ciernik, Lazo, forrest skeppas iväg!



2012-01-30 @ 14:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0