I dag är jag stolt Malmöit

Ännu en seger. En trepoängare på bortais mot ett lag som i allra högsta grad konkurrerar om samma platser. Jag är imponerad. Jag är stolt i dag. Stolt Malmöit. Laget hade bra fokus, ville mycket och spelade ett bra bortaspel. Två mål i boxplay(!) avgjorde.

Robin Alvarez och Alexander Barta var riktigt bra i kväll, Magnus Häggström tuggade på bra och fick göra sitt första mål i Redhawkströjan. Jesper Mattsson imponerade också med ett riktigt bra passningsspel. Även Morten Green offrade sig bra i kampmomenten. Skulle just vilja hävda att det var mer grovjobbarna och "Malmöiternas" kväll i AXA Sports Center.

Robert Carlsson var förvisso klart bättre än senast uppe i Södertälje, men var inte sig helt lik. Linus Klasen gjorde bort sig vid SSK:s 2-2-mål. Dragan Umicevic blandade och gav som vanligt. Däremot ska Pontus Sjögren hyllas, Tim Heed var hyfsad också och den tid Daniel Josefsson spelade var han godkänd. Om vi nu ska tala lite om ex-SSK:are.

Vinsten gjorde att Redhawks nu ligger femma, visserligen en match mer spelad än Rögle. Neråt är det fyra poäng till Mora, fem poäng till Södertälje och sju pinnar till Oskarshamn (dock en match mer spelad där). En intressant avslutande vecka av grundserien väntar onekligen.

/Olsson

Kommentarer
Postat av: Bertil Olsson

Skäms du inte efter all skit du kastat på detta lag?

2012-02-24 @ 21:55:40
Postat av: Olsson

Absolut inte. Det finns väldigt mycket befgoad kritik mot årets lag. Och det här är väl inte över än?...



Jag unnar Malmö all framgång. Punkt.

2012-02-24 @ 22:06:50
URL: http://redline.webblogg.se/
Postat av: Jörgen

Herregud vilken knepig kommentar. Bertil är en tramsebyxa. ;-)



Det var en härlig och viktig seger! Som dessutom kändes ganska stabil.

2012-02-24 @ 22:28:02
URL: http://www.roligahistorier.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0