Bergenström förbättrade Malmös situation

En match i går i Allsvenskan. Väldigt viktig för Malmö Redhawks. Oskarshamn var på väg att skrälla en aning genom att tre poäng i Leksand, men Jens Bergenström ville annat och kvitterade matchen med 57 sekunder kvar. Bergenström gjorde för övrigt LIFs 1-1-kvittering och satte sen dessutom den avgörande straffen. Snacka om att Leksand har Jens att tacka för mycket i går, men även givetvis Malmö vars tabellsituation stabiliserade sig.

IKO hade som bekant två matcher färre spelade och fem poäng att ta igen på Redhawks. Nu blev det en pinne i första matchen. Match nummer två som gör att IKO och även åttan Södertälje spelar ikapp sin match som man har tillgodo avgörs just mellan SSK och IKO. Vi talar om en riktig rysare uppe i AXA Sports Center. Det är ju väldigt svårt att säga vad som är bästa resultat i denna batalj. Min bedömning är dock att Oskarshamn har ett relativt enkelt spelschema kvar. SSK möter ju Malmö själva på fredag kväll.

Sen får vi absolut inte utesluta Mora som visserligen inte presterat på topp på slutet men som ändå är med i racet i allra högsta grad alltjämt. MIK har som jag varit inne på tidigare Troja/Ljungby hemma. Troja har nog inte gett upp helt och hållet än, även om där är en bra bit upp till en sjundeplats.

# # #

Annars har det ju varit mycket snack om stängda träningar i Malmö nu. Jag kan köpa båda sidor. Å ena sidan känns det väldigt udda att Malmö som en av få hockeyklubbar inte skulle kunna klara av att hantera mediainsyn på sina träningar. Å andra sidan kan vi ju ställa oss frågan, är där någon som förutom MrMadhawk någonsin rapporterat eller skrivit något av värde från en träning? Det händer då inte ofta. Känns mer som en ursäkt för exempelvis Sydsvenskan att hitta ytterligare något att hacka på, faktiskt.

/Olsson

Kommentarer
Postat av: Jussiforever

Jag tror att det är just pga sydsvenskan som Malmö stänger träningarna. Att Nyman (som jag gissar ligger bakom beslutet) vill skapa distans till sydsvenskan journalister han inte har särskilt god relation med.

Vill de jävlas. Så jävlas Nyman tillbaka, typ..



Tråkigt för oss fans att mrmadhawk hamnar i kläm och inte längre kan ge rapporter.

2012-02-21 @ 14:02:13
Postat av: svennis

Jussiforever//



Jag tror däremot att det är kvp/expressen som är orsaken då de mer eller mindre tryckte de negativa artiklarna i ansiktena på spelarna.



Ikväll fär vi hålla tummarna att Västerås och Tingsryd vinner sina matcher för jag ser hellre att VIK hamnar på direktplats än Bofors. Vi har har i alla fall haft lite lättare för Bik.

2012-02-22 @ 17:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0