Veckans enda träningsmatch

Det börjar faktiskt dra ihop sig. Tre träningsmatcher återstår och under lördagen genomförs en mot Hannover i Danmark. Det har varit en vecka fylld med träning och det känns som att testen som är kvar rent matchmässigt nu blir viktigare och viktigare. Vi vill se svar från en del olika spelare framförallt, men även att laget studsar tillbaka spelmässigt från den mindre lyckade insatsen mot Hamburg hemma i förra veckan. 

Känns bra att Linus Klasen är tillbaka efter sin fingerskada. Gäller att få ihop "leading line" för Malmö och där ingår ju i allra högsta grad trollgubben Klasen. Robert Carlsson centrar alltjämt den kedjan men nu har man Miroslav Lazo där som en tredje länk. Bättre chans än så här får inte slovaken att visa vad han går för.
Givetvis hade det även varit kul om Morten Green kan få fart på sina yttrar, Tomas Kollar och Lukas Ericsson. Det har jag gått in djupare på tidigare så vi lämnar det därhän. 

Backsidan är väl det som blir allra mest intressant nu i och med Stefan Lassens inträde. Jag undrar lite var Lassen står i konkurrensen på backsidan. Hursomhelst är det viktigt att det just blir en konkurrenssituation framöver även bland backarna. Nu saknas förvisso Tero Konttinen mot Hannover, men när alla är friska är det trots allt ett klart hälsosamt läge i försvarsleden. Lassen ska enligt MrMadhawk.se spela med Robin Weihager till en början. I övrigt känns det som att Leif Strömberg verkligen har hittat sitt förstapar i Tim Heed och Daniel Josefsson

Bloggen närvarar tyvärr inte på matchen, men vi kommer av allt att döma finnas på plats i nästa veckas bägge matcher mot Växjö (hemma) och mot Hamburg (borta).

/Olsson

Kommentarer
Postat av: charlie

Klasen ska väl inte spela idag?

2011-09-03 @ 11:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0