Ganska avslaget i arenan

Då har Malmö Redhawks genomfört sin sista träningsmatch på hemmaplan inför säsongsstarten. För andra gången denna försäsong stod Växjö för motståndet och man lyckades sånär få med sig ett nytt 2-2-resultat mot det nyblivna elitserielaget. Det slutade emellertid i en 1-2-förlust. Hyfsat rättvist, matchen var inte av något större underhållningsvärde och bitvis var det rätt så avslaget. Finns antagligen flera anledningar till det så som läget är just nu. 

Prestationsmässigt håller jag Hannu Toivonen högt. Han såg ånyo riktigt stabil ut och just känslan av att han är stor i målet inger verkligen lugn till försvaret. Bland backarna saknade åtminstone jag verkligen Daniel Josefsson idag. Han kommer vara ledaren där bak, det är jag helt övertygad om. Emil Carnestad fick större utrymme och det skötte han bra. Alexander Ribbenstrand ser fortsatt riktigt intressant ut.

Offensivt var det kedjan med Robin Alvarez, Alexander Barta och Ivan Ciernik som höll uppe pressen och skapade chanser. Däremot imponerade inte alls Linus Klasen i sin comeback. Rent generellt hade de överkonstruktiva spelarna som Klasen, Jesper Mattsson och Tim Heed det svårt att hitta rätt avvägningar i när man skulle hålla i puck respektive bara släppa snabba pass vidare.

2319 åskådare blev publiksiffran ikväll. Ser det ändå som ett gott tecken. Och tänk, snart är det dags för allvar med riktig nerv i matcherna. Ska bli underbart.

/Olsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0