Konttinen slutligen klar att lämna

Det har varit en utdragen process men nu lämnar slutligen Tero Konttinen Malmö utan att ha spelat en enda seriematch för klubben. En aning udda, kan tyckas. Konttinen var en tidig Stefan Nyman-värvning när nya Malmö Redhawks skulle skapas. Därefter har dock många backar i samma kategori som finländaren inkommit. Tänker på Daniel Josefsson och J.D. Forrest som också är kortväxta, snabba och spelskickliga samt Tim Heed som tagit nästan all powerplay-tid i laget av backarna.

I och med att det bara blev en handfull träningsmatcher totalt så känns det dock som att andra saker kan ligga bakom också. Vad får vi antagligen inte reda på. Ingen kan ha undgått Malmös backproblem under inledningen av säsongen och naturligtvis hade Konttinen i ett "normalt" läge kunnat konkurrera om istid med exempelvis Stefan Lassen och J.D. Forrest.

Hursomhelst är det väldigt bra att en lösning har nåtts. Nästa klubbadress ska enligt MrMadhawk.se kunna bli danska Herning. Vi får helt enkelt avvakta och se på den punkten.

/Olsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0