En allt längre skadelista

Robin Alvarez, Alexander Ribbenstrand och Daniel Josefsson. De fanns uppsatta på skadelistan redan innan kvällens match. Mot Mora klev lagets kanske viktigaste pjäs hittills, Robert Carlsson, av efter en smäll mot huvudet. Inte heller Jean-Luc Grand-Pierre fullföljde matchen. Även här var det huvudet som tog stryk, sedan han fått ett skott någonstans i trakten kring tinningen – om mitt öga inte svek mig.

 

Nu är det väl förvisso så att både Alvarez och Josefsson kan vara tillbaka i spel vilken dag som helst – och de behövs verkligen på isen. Det positiva med ett par spelare på skadelistan skulle vara att någon J20-kille gavs förtroende. Nicolai Meyer hade jag gärna sett. Jag tycker förvisso att han spelar något omständigt i J20 SuperElit, men det är möjligt att det blir ett rakare och mer rejält spel från hans sida när han ställs mot bättre spelare. Oavsett vad så hade det varit intressant att se vad han kunnat åstadkomma. En sak är i alla fall säker, dansken har farten Malmö Redhawks i mångt och mycket saknar. Detta i kombination med en fin teknik gör honom till en spelare som kan bryta mönstret.

 

/Winnberg


Kommentarer
Postat av: hahaha

Var det inte ni som satte fem plus på Toivonen och fyra plus på Sjögren i den stora genomgången? Jo det var det. moahahahahaha så jävla blåsta ni är!

2011-11-27 @ 01:24:17
Postat av: Winnberg

Det stämmer att vi gjorde det. Hannu Toivonen kom från AHL och var riktigt bra under försäsongen. Lägg därtill att han har meriter från såväl NHL som SM-Liiga, meriter som inte ligger alltför långt tillbaka i tiden.



Pontus Sjögren var SSK:s förstaval i Elitserien i fjol. Att vi då bara satte honom som "Mycket bra allsvensk klass" kan egentligen kännas lite lågt.



I grund och botten är såväl Hannu som Pontus bra målvakter. Att de släpper många billiga mål tror jag är en självförtroendefråga.

2011-11-27 @ 11:19:44
URL: http://redline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0