Bofors kunde tappa sista tio

För första gången på väldigt länge lämnade tabelltvåan Bofors en hockeyrink utan poäng. Oskarshamn lade i går kväll beslag på samtliga pinnar i lagens möte på den småländska östkusten. Att Ugglorna dessutom avgjorde under slutminuterna kom som en smärre chock. Att avgöra under de sista tio minuterna har ju varit Bofors adelsmärke hittills, men kanske jinxade MrMadhawk detta när han påpekade hur många matcher värmlänningarna avgjort i slutminuterna.

 

Jag tror att ett lag som Leksand kommer att gå direkt till Kvalserien, som ett av tre lag. Örebro kommer garanterat att göra det. Det innebär att Malmö Redhawks bara har en plats kvar att slåss om. I nuläget är Bofors det lag som Malmö i så fall har längst upp till, närmare bestämt tolv poäng.

 

Gårdagens poängtapp innebär att Malmö har ett guldläge att hämta in lite i dagens hemmamatch mot Mora. Samtidigt gäller det att inte fokusera på hur tabelläget ser ut, utan bara gå in och köra. För att använda en sliten klyscha – det gäller att ta en match i taget.

 

Upp till en Kvalserieplats är det just nu sex poäng, detta sedan Västerås planenligt besegrat Troja/Ljungby hemma i Rocklunda i går. Tack vare segern avancerade VIK också upp på tredjeplatsen, men den kan Leksand mycket väl återta i dag när man tar emot Rögle hemma i Tegera Arena.

 

Vinst för både Malmö och Leksand betyder hursomhelst att tabelltoppen trycks ihop en aning. Det kommer med största sannolikhet att vara ett riktigt getingbo kring strecket ända in i omgång 52.

 

/Winnberg


Kommentarer
Postat av: Bella

Har precis startat en tävling i min blogg där du kan vinna ett gratis porträtt till värde av 200:- Ta en titt! :)

2011-11-26 @ 14:39:28
URL: http://isabellapettersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0