Jesper alltjämt i en tyst helg

Det har onekligen varit en lugn helg. På Sillyfronten inte mycket nytt och på bloggen har vi inte lyckats hålla uppe uppdateringstempot. För min del har det varit en helg dedikerad till jobb så det känns gott att man faktiskt inte missat särskilt mycket.

Om vi ändå ska ta upp det lilla som varit på tapeten så skrev Kvällsposten i dag att Jesper Mattssons comeback nu ska vara klar. Det blir spel i Malmö Redhawks kommande säsong. Dock utan några bekräftande kommentarer från någon av parterna. Intressant ändå hur Stefan Nyman redan för ett tag sedan sade att marknaden av svenska spelare är rätt så uttömd. Minns jag rätt har Redhawks värvat spelare som Pontus Sjögren, Robert Carlsson, Linus Klasen och nu då Jesper Mattsson efter det.

Annars får vi snällt och tålmodigt invänta nästa officiella besked från Malmö Redhawks. Där finns ju en rad platser alltjämt att tillsätta så juni och juli månad kommer antagligen inte kännas avslagna. Stefan Nyman ska förstärka med en förstemålvakt, två defensiva backar och när Mattsson officiellt presenterats ytterligare tre anfallare.

/Olsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0