Morgondagen blir ..intressant

VD Magnus Sallbring.
Sportchef Peo Larsson.
Tränarduon Robert Olsson-Marcus Magnertoft.
Fjorton spelare.
Och så då i går ordförande Christian Rasmusson.
Och snart en rad styrelsemedlemmar.

Utrensningen i Malmö Redhawks är i det närmaste total. Klubben kommer onekligen börja om från början på alla plan. Det känns ganska blandat i min smak. Det här fick vi emellertid räkna med i och med ägarbytet. Hugo Stenbeck vill skapa sin klubb på sitt sätt. Samtliga personer på nyckelpositioner byts ut och in kommer ledare som Stenbeck har förtroende för. Det började ju med Stefan Nyman som sportchef. Fortsatte med att Sallbring avgick som VD. Därefter följde tränarbytet via Nyman och sen har ju åtskilliga spelare fått lämna och/eller valt att lämna.
Nu väntas då en total översyn av organisationen ha gjorts och de stora förändringarna presenteras under måndagen. Ska bli riktigt intressant och inte minst undrar man nu vem som blir ny VD. Mike Helber var ju favoriten men Hugo blev som bekant tvungen att tänka om där.

Många supportrar var under vintern starkt kritiska till hur klubben sköttes. Så egentligen är väl detta en nystart som borde gillas i stort. Sallbring och Olsson var de två som hade det mest hett om öronen, men även andra ledarfigurer gjorde så klart svagt ifrån sig. Nu ska det vändas blad en gång för alla så morgondagen blir viktig.

/Olsson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0