Presenteras Kudroc på tisdag?

Malmö Redhawks kommer att hålla en presskonferens på tisdag. Det råder väl inga som helst tvivel kring vad som kommer ske där. Givetvis är det Linus Klasen som ska presenteras - allt annat skulle vara en stor chock. Nyfiken och exalterad som man är så vill man gärna hoppas att även något mer kan komma att presenteras. Kristian Kudroc kan mycket väl vara ett namn som hinner ansluta under måndagen eller tisdagen - och då offentliggöras klockan 11 på den norska nationaldagen.

Visst drömmer jag om att få närvara vid något som liknar det här, men det är knappast en realistisk dröm. Men tänk er att Linus Klasen, Henrik Karlsson, Andreas Thuresson, Kristian Kudroc och kanske även någon annan bara kliver in på ett podie - och då är vi ändå inte i närheten av spelare av samma kaliber som under den berömda Sparbankenpresskonferensen.

För att återgå till Kudroc, är han rätt spelare för årets upplaga av Malmö Redhawks? Ja, han har ju ett förflutet i SSK. Skämt åsido så står det klart att Stefan Nyman behöver komplettera backbesättning med någon som är mer defensivt inriktad. Och det är utan tvekan Kudroc. Visst, han besitter inte någon bländande skridskoåkning, men jag tror ändå att han skulle komma att göra stor nytta. Och vi pratar ändå om en spelare som hållt till i högstadivisioner under de sex senaste säsongerna.

Avslutar med ännu ett länktips, något som kanske kan få er att längta efter hösten ;)

/Winnberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0