Jagr-dominans i Slovakien

Har faktiskt slötittat på Tjeckien-USA under eftermiddagen. Tala om att första målet i matchen blev viktigt. Tjeckien kunde gå på sitt ledningsmål och blev bara bättre ju längre matchen led samtidigt som USA tappade kraft. Inramningen och stödet från läktaren från de tjeckiska fansen samt Jaromir Jagrs fantastiska spel gjorde ändå matchen. 4-0 vann tjeckerna med och Jagr gjorde tre mål. Om Sverige tar sig vidare genom att slå Tyskland så väntar en riktigt tuff semifinal. Tjeckerna är nästan lite räliga när de får medflyt inför fanatiska fans.

Om ett par timmar väntar då Tre Kronors kvartsfinalbatalj. Pär Mårts mannar har självklart favorittrycket på sig men det gäller att få hål på den skicklige målvakten Dennis Endras. Vi ska inte glömma bort att Tyskland har presterat bra resultat även i årets turnering, så det kommer krävas en ordentlig insats från hela det svenska laget.

# # #

På hemmaplan finns där inte mycket att tillägga (börjar bli tjatigt nu). Patrik Nevalainen gick helt väntat till Almtuna. Ett tvåårskontrakt är signerat och klart. Känns som en perfekt klubb för honom. Klart mer istid blir det tal om och hans skridskoåkning kommer att utmärka sig. Det mest intressanta blir att se hur han hanterar den defensiva biten, om han kan utveckla den, samt om han lyckas få upp sin poängproduktion.

/Olsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0