Bra förlust att ta

Om det finns bra förluster så såg vi definitivt en sådan i kväll för Sverige. Nederlaget mot Kanada leder nu till en kvartsfinal för Tre Kronor mot Tyskland i stället för Ryssland, som nu väntar Kanada. En på pappret enklare batalj i Tyskland blir dock inte given seger. Sverige pendlar en hel del i kvalitet i matcherna under VM och mot tyskarna kommer Pär Mårts mannar bli tvungna att föra matchbilden.

Vi får se, kul att slutspelet tar vid nu. Då brukar VM-tempen höjas och dessutom gynnas Silly Season av att VM närmar sig sitt slut. För oss som vill ha mer action på hemmaplan så blir det ju onekligen bättre desto snabbare denna veckan går.

Många fans inväntar med spänning de så kallade spetsvärvningarna hos Malmö Redhawks och det ska onekligen bli intressant att se var ribban läggs från Stefan Nymans håll när det kommer till just ämnet spets. Till MrMadhawk.se säger Nyman att en powerplayback är prioriterat och det känns riktigt bra i mina ögon att just backsidan betraktas som väldigt viktig att få ordning på.

Tills vidare får vi hålla ut och njuta av den tidiga sommarvärmen.

/Olsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0