Weekend i Skellefteå - en ny upplevelse

Jag har under en längre tid funderat på att ta ett par dagar på bortaplan, en weekend i någon av Europas alla trevliga städer. Nu är denna resa alltså bokad och klar, och det bär av – till Skellefteå!

 

Att ta en tur tillbaka till vintern var inte något som fanns på världskartan när jag började dra upp planerna för en weekendresa, men nu sitter jag alltså här med flygbiljetten bokad.

 

Självklart är det kvartsfinalerna i J20-slutspelet som lockar mig till Norrland. Roger Öhmans pågar har som bekant två chanser på sig att avancera fram till semifinal och detta äventyr vill jag självklart inte missa.

 

I kväll håller vi dessutom alla tummar och tår för att Luleå ska tvinga fram en sjunde och avgörande match. Den kommer i så fall spelas i Skellefteå på lördag eftermiddag och då kommer jag att bevittna min första SM-slutspelesmatch på jag vet inte hur länge (när Redhawks fortfarande var ett etablerat Elitserielag fanns inget större intresse inom mig, då jag fortfarande var aktiv på egen hand).

 

Jag ska försöka ge er så mycket som möjligt av det som händer och sker här på bloggen. Men jag vill påpeka att jag i första hand kommer att rapportera på malmoredhawks.com. Självklart satsar jag på att rapportera live från matchen(erna).

 

Frågan är nu vilken resa som är den sjukaste – sommarens till Alperna för att bevittna European Trophy eller denna Norrlandstripp för att spana in J20? Oavsett vad så ska det bli riktigt kul att åka upp!

 

/Winnberg


Kommentarer
Postat av: Olsson

Detta är definitivt sjukare än Alperna...då var det iaf. a-laget. Dessutom ett nytt land att besöka. Vad man får ut av att åka till Norrland..ja, det får du berätta sen tror jag.. :)

2011-03-31 @ 13:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0