Målvaktslösningen på gång?

Det började med Robert Esche. Gick vidare till Martin Gerber. Sen har det väl varit lite tyst ett bra tag. Nu kan dock målvaktslösningen vara nära. MrMadhawk.se rapporterar om att en finsk förstemålvakt är högaktuellt, så gott som klart. Hannu Toivonen ska det röra sig om. Att vi kommer få se ett väletablerat och meriterat namn som etta till hösten behöver vi knappast tvivla på.

Ska ärligt säga att jag inte känner till Toivonen särskilt mycket. Hans namn har klingat allra mest då han var med i en trade med Carl Söderberg inför säsongen 2007/2008. Även om Hannus tidigare skadeproblem oroar en aning så är finländaren i en bra tidpunkt i karriären och det är just det som jag tycker är väldigt intressant i årets lagbygge. Stefan Nyman försöker verkligen hitta spelare som är i rätt läge av karriären.

Vi får se när det kan tänkas bli klart, men Pontus Sjögren kommer få en tuff säsong framför sig. Å andra sidan har Sjögren varit i just denna situation tidigare och dessutom lär Pontus ha varit väl införstådd med hur det kommer se ut i Malmö Redhawks till hösten.

Vad säger ni, känns Hannu Toivonen som en bra värvning till förstemålvaktsposten?

/Olsson

Kommentarer
Postat av: svennis

Tror faktiskt att det är en bra lösning.Vi vet att Pontus blir bättre av ta upp kampen mot en på papperet bättre målvakt. Sedan så är Hannus säkert betydligt billigare än Gerber/Esche. Mellanskillnaden kan då läggas på en bra back eller en bra forward.

2011-06-23 @ 21:26:46
Postat av: Winnberg

Förhoppningsvis hittar Stefan Nyman såväl en bra målvakt (i Toivonen?) som en stark back och en skicklig forward. Som jag har förstått det har detta hela tiden varit tanken iaf.

2011-06-24 @ 12:15:38
URL: http://redline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0