Lilja-storyn på is

Är det någon följetong som är tröttsam och uttjatad så är det definitivt den kring Andreas Lilja. Ofta tros han vara på väg tillbaka till Sverige, men så har det inte blivit. Och i och med helgens Free Agent-karusell kan han åter avskrivas. För både Rögle och Malmö. Det är rätt lustigt hur det här med Lilja har blivit en angelägenhet för två bittra rivaler. Självklart hade Andreas gjort en enorm skillnad i försvarsarbetet för bägge lagen och för samtliga elitlag i Sverige.

Kontraktet med Philadelphia Flyers är för en gångs skull inte ettårigt och därmed kan Lilja-storyn läggas på is ytterligare en sommar. Den stora frågan är om han någonsin kommer tillbaka till Sverige för att just spela ishockey? Jag har tvivlat rätt hårt sen han sa upp sitt kontrakt med Malmö Redhawks 2005 inför den allsvenska säsongen med Lars "Osten" Bergström som tränare.

Mitt utgångstips är dessutom att chansen att han faktiskt spelar i Malmö igen är tämligen nära noll. Med den sociala situationen och diverse uttalanden verkar ju Rögle ligga bättre till. Men alltmer talar nog allt för att det inte blir Sverige igen.

/Olsson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0