Upp till bevis för Klasen och Kollar

Kvällspressen fortsätter att gotta sig åt Malmös elände. Helt förståeligt. Alla inblandade bjuder på det också, för den delen. Senast i raden är det Linus Klasen och Tomas Kollar som säger vad de tycker och tänker i detalj om Leif Strömberg och hösten som har varit. Jag förstår naturligtvis att det finns två sidor av myntet, som alltid. Jag är dock en kraftig motståndare av Stefan Nyman, som bär ansvaret för sammansättningen av det nya Malmö Redhawks.

Än en gång vill jag påpeka att Nyman kom till "dukat bord" i och med att det var ett odukat sådant i kombination med en bra elitseriebudget. Det är Stefan som har anställt Leif Strömberg och Ulf Taavola. Det är Stefan som har tagit in alla nya spelare. Det är väldigt allvarligt i min bok att misslyckas på ett sådant sätt, att felrekrytera det första man gör. För Strömberg var fel man att leda det spelarmaterialet som Nyman ville se. "Leffes" hockeyfilosofi har inte gått ihop med den verklighet som existerar.

Stefan Nyman säger själv till Expressen att det var ett misstag att anställa "Strumpan" och det är ju bra att han kan erkänna det. Problemet är bara att det kan ha kostat Malmö Redhawks som klubb så oerhört mycket. Vi får väl se framåt vårkanten hur det ser ut då, men Redhawks ligger redan illa till och ska detta inte bli ännu en "mellansäsong" måste laget ta sig samman omgående genom att vända trenden i morgon. Nederlaget mot Tingsryd var pinsamt, med bland annat fem skott på mål i en period som är genant dåligt presterat.

Så Klasen och Kollar kan snacka ut hur mycket de vill.
Det enda sättet ni vinner tillbaka respekten och stödet på är att som lag ta poäng.
Klasens en poäng per match i snitt måste höjas.
Kollars -11 i +/- -statistiken och sega insatser måste suddas bort.
Snacka går ju. Nu är det upp till bevis, Klasen och Kollar.

/Olsson


Kommentarer
Postat av: mff

Nu är det upp till bevis för Malmö! Vinner man inte mot Sundsvall måste Nyman bort. Sista chansen nu!

2011-12-13 @ 18:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0