Stumpan sparkad

Tidigt på lördagsmorgonen har beskedet om att Leif Strömberg fått sparken nått ut i media. Ulf Taavola kommer att leda laget i eftermiddagens match mot Tingsryd är inte klart.

 

När jag läser Sydsvenskans artikel om det inträffade blir jag mörkrädd. Enligt den skall Leif Strömberg inte ha fått något utrymme att leda laget – och stämmer detta är det en katastrof, att anställa en huvudtränare och sedan står ändå hans chef och bestämmer allt. Nu är det förvisso bara Leif Strömbergs version av det inträffade som kommer fram i artikeln, men jag har alltid sett ”Strumpan” som en rakryggad man som säger sanningen och inte kommer med några förbannade lögner.

 

Om det nu är som Strömberg säger, att det är Stefan Nyman som kört sitt race i form av taktik och laguttagningar, då har jag svårt att se att det kommer att ske någon förbättring varken spel- eller resultatmässigt. Ulf Taavola blir kort och gott bara Nymans nya marionettdocka och han får fortsätta att styra och ställa precis som tidigare.

 

Hur har det egentligen kunnat bli så här mellan två män som jobbat tillsammans vid flertalet tillfällen tidigare? Det hade varit sin sak om Nyman och Strömberg plockats från var sitt håll och inte känt varandra överhuvudtaget. Men nu pratar vi ändå om en synkad duo – eller det var åtminstone vad vi trodde att de var.

 

/Winnberg


Kommentarer
Postat av: Oskar

Det är ju fan skandal om nu Strumpan berättar sanningen. Ska bli kul och höra vad Nyman har och säga också.

2011-12-10 @ 11:44:14
Postat av: mff

Nyman och Taavola ska också bort! In med Göran Karlström eller Wikegård.

2011-12-10 @ 14:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0