Inväntar en ny förlust

Det är svårt att tro någonting annat i kväll än att det blir en ny Malmö Redhawks-förlust. Formkurvan för respektive lag är som natt och dag. Dessutom passar Rögles kvicka, energirika spel Malmö extra dåligt. För det är väl just det som skiljer lagen åt sen första mötet i Ängelholm. RBK har växlat upp, hittat tillbaka lite av sitt "normala" spel medan Malmö framförallt tappat pondus och tron på det man gör. Att tippa något annat än en etta i kväll känns dumdristigt.

Ett derby är emellertid alltid ett derby. Det ska vi ha klart för oss. Oavsett utgången har jag dock svårt att känna glädje kring derbyt i sig. Anledningen är säsongsutvecklingen som är så pass trist och dessutom den senaste månaden så pass förutsägbar att det inte kommer göra så stor skillnad. Att något verkligen inte stämmer i årets upplaga av Malmö Redhawks har snart alla konstaterat och skrivit om.

Den enda ljusglimten är att det fortfarande finns en hel del matcher kvar att spela, men som sagt, det luktar en ny "mellansäsong" lång väg. Låt oss ändå nånstans där längst inne hoppas att spelarna kan "släppa loss" lite i kväll. Verkligen vilja vinna. Det hade åtminstone ökat motivationen till att gå på lördagens batalj mot Tingsryd i arenan.

/Olsson

Kommentarer
Postat av: mff

Ikväll ska spelarna med mest hjärta spela. En perfekt match för att vända den nedåtgående trenden.

2011-12-08 @ 18:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0