Vi Malmöfans har det bra

Såväl Aftonbladets webb-TV-tjänst, S24, och Viasat har nu släppt sitt sändningsschema för hösten. Och för oss Malmöfans är det rena rama jackpoten. Endast 3 av de 26 inledande omgångarna spelas utan TV-bevakning och samtliga bortamatcher kommer vi kunna följa live, antingen via TV:n eller datorn.

Detta underlättar givetvis helt enormt. Jag försöker åka runt och vara på plats på så många av Malmö Redhawks matcher som möjligt, men ibland sätter andra saker i liver käppar i hjulet för diverse resor. Att då istället kunna följa all action hemma från TV-soffan är förstås alldeles ljuvligt.

Viasat Hockey kommer att visa Malmö hela 14 gånger under hösten. 9 gånger kommer lagets matcher att sändas i S24. S24 drar förresten igång sin säsong med att visa Redhawks säsongspremiär borta mot Mora den 17 september. Men den matchen följer vi alla givetvis på plats i FM Mattsson Arena. För ni har väl inte glömt bort att Redhawks Support anordnar resa dit till väldigt förmånliga priser. Läs mer om resorna genom att klicka här!

För att återgå till sändningsschemat så finner vi exempelvis att bortamatcher långt från Malmö, som exempelvis Sundsvall, Almtuna, Bofors och Leksand, kommer att ha bevakning.

I dag skriver vi den 17 augusti. Det innebär att det är exakt en månad kvar till Malmö Redhawks första match i HockeyAllsvenskan säsongen 2011/2012.

Kan jag då göra något för att få er att längta än mer efter den kommande säsongen? Jag antar att ni hänger med i de intervjuer och andra filminslag som dyker upp på Malmö Redhawks officiella hemsida, men jag kan ju alltid ta och dra upp den här gamla godingen, som visades på förra sommarens Redhawksgala!



/Winnberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0