Två segrar på två dagar

Det får bli ett kort, nattligt inlägg här om matchen i Vojens.

 

Malmö var det klart bättre laget i matchen, inte minst i mittperioden, men tyvärr vill inte pucken in i alla lägen. Därför var matchen också målmässigt väldigt jämn över samtliga sextio minuter.

Linus KlasenDaniel Josefsson och Tim Heed var klara plusvarianter mot Sparta Sarpsborg. I kväll syntes dessa aktörer inte riktigt lika mycket. Heed, som kanske var mest anonym, lämnade ändå matchen med en assistpoäng.

 

Den största plusvarianten i den här matchen var så klart tvåmålsskytten, Nicolai Meyer. Han visade fina intentioner redan mot Sparta och följde upp med en ännu bättre insats i dag - som han dessutom krönte med att bli Malmös stora matchvinnare. Fortsätter 18-åringen på den inslagna vägen kommer han absolut att ges chanser under vintern.

 

Mellan stolparna debuterade Hannu Toivonen. Hemmalagets kvitteringsmål, som tillverkades i spel fem mot tre, såg kanske inte helt otagbart ut, men utöver det svarade finländaren för en strålande insats. Pontus Sjögren var vass i går, men motståndet i kvällens match var klart bättre.

 

Trots att spelet inte stämde på samma sätt som mot Sparta så lyckades ändå Malmö Redhawks vinna matchen. När vi kommer till seriespel är det trots allt just vinster det handlar om. Det behöver inte vara klang och jubelföreställningar varje kväll. Ibland handlar det om att jobba till sig segern också. Och kvällens vinst grundlades utan tvekan med en fin arbetsinsats.

 

/Winnberg


Kommentarer
Postat av: svennis

Tack för ett trevligt sällskap på resan till Vojens.

2011-08-13 @ 11:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0