Intressant träningsmatchande

Det märks att seriestarten kryper allt närmre för var dag som går. En del konkurrenter i den kommande HockeyAllsvenskan matchade under kvällen och såväl Oskarshamn som Västerås tog hem fina segrar.

 

Gurkorna såg till att besegra Örebro, det lag som tillsammans med Malmö ser ut att ha det största favorittrycket på sig i vinter. Segersiffrorna skrevs till hela 5-1 efter att bl a Kenneth ”Bacon” Bergkvist och Broc Little fått nätkänning. Förvisso ska man aldrig dra för stora slutsatser efter en träningsmatch, men uppseendeväckande är det trots allt, att storsatsande Örebro åker på ett så pass rejält nederlag mot ett lag som tippas hålla till i mitten av serien.

 

Matchen var en del av träningsturneringen Claes Ohlsson Cup, som går av stapeln i Tegera Arena. Värdlaget Leksand var också i farten i kväll, då man ställdes mot Oskarshamn. Dalalaget har fått en tuff start på försäsongen med tre raka förluster. Straffnederlaget mot Färjestad i öppningsmatchen finns det knappast så mycket att säga om, men att såväl Oskarshamn som Bofors nu gått segrande ur matcher mot Leksand bådar kanske inte superbra inför det som komma skall.

 

I Oskarshamn sköt det danska nyförvärvet, Morten H. Poulsen, två av målen och Andreas Valdix skrev också in sig i målprotokollet. Turneringen rullar vidare i morgon med nya spännande matcher. Leksand – Västerås och Örebro – Oskarshamn står på schemat. För Malmös del är vi nu snart framme vid det kanske första riktiga testet under årets försäsong – Växjö borta. På lördag smäller det i Lakerdome! Hur många av er åker upp för att följa matchen på plats? Glöm inte bort att det blir tvillingarnas och – troligtvis – Miroslav Lazos första matcher för säsongen.

 

/Winnberg


Kommentarer
Postat av: Tysken

I'm there!

2011-08-19 @ 00:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0