Slagläge för Sabres och Preds

Det blev vila från Stanley Cup för undertecknad denna natt. Men mina favoriter till att vinna sina matchserier, Buffalo Sabres och Nashville Predators, skaffade sig ett ypperligt läge att avgöra i match sex på hemmais under natten mot måndag.

 

Båda lagen lyckades knipa den ack så viktiga match fem – och man gjorde det dessutom på bortais.

 

Nattens största grej var annars Bobby Ryans 2-1-mål för Ducks. Har ni inte sett målet rekommenderar jag att ni gör det med en gång. Klicka på länken nedan!

http://video.nhl.com/videocenter/console?hlg=20102011,3,185&navid=sb:highlights

 

# # #

 

Oliver Ekman-Larsson förstärker Tre Kronor inför VM. Det känns bra. En skridskoskicklig back behövs. Som min bloggkollega skrev så hade ett par svenska backar problem att hänga med i svängarna i matchen mot ryssarna. Och OEL:s intåg innebär ju även att Malmöforwarden Zebastian Ilestedt har en kusin med i landslaget igen.

 

# # #

 

NHL denna Påskafton då? Fyra matcher på protokollet. Såväl Tampa-Pittsburgh som Rangers-Capitals börjar tidigt, klockan 18 respektive 21 svensk tid. Får se vad det blir till att spana in när man kommer hem alldeles för mätt efter massa ägg och sill och allt annat som hör påsken till.

 

/Winnberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0