Operation utrensning

Efter en del positiva och lättaccepterade besked har det i dag kommit fram lite tuffare besked. Sportchef Stefan Nyman bekräftar att en del spelare får gå. Om vi ska ta en och en då:

Marcus Olsson: Jag är mest besviken på att Marcus inte utvecklats tillräckligt mycket det senaste ett och ett halvt året. Hade han fortsatt ta kliv framåt så hade inte skilsmässan varit nödvändig. Men skadeproblemen och en alltid lika trögstartad höst har kostat för mycket. Olsson är i dag en hygglig allsvensk center, viss potential att bli mer än så finns.

Mikael Wahlberg: Kanske den absolut mest givna att lämna. Hade en riktigt risig säsong om vi jämför med vad Wahlberg har stått för tidigare. Själv vill han heller inte spela vidare i Malmö.

Lucas Sandström: Ett misstag av Malmö att släppa Lucas. Helt säker på att Sandström kommer ta steg framöver som gör honom till en elitseriespelare så småningom. Har drivet, farten och inlevelsen. Kan dessutom producera. Blir inte förvånad om vi ser "Lucky" i ett motståndarlag till hösten där han gör livet surt för oss.

Tomas Larsson: Peo Larssons gullegris. Självklart skulle han väck. Har inte presterat något nämnvärt.

Vi kan räkna med en hel del nya spelare i Malmö Redhawks till hösten. Jag hoppas bara att det vi nu ersätter spelare som Olsson och Sandström med verkligen är en kvalitetshöjning som gör skillnad.

/Olsson

Kommentarer
Postat av: Fatboy

Det var länge sedan det hände så mycket runt Malmö! Riktigt roligt! Ska bli jävligt spännande att se vilka värvningar som trillar in nu och under sommaren!



Den här bloggen förtjänar mycket mer uppmärksamhet!

2011-04-13 @ 20:03:38
Postat av: Olsson

På gott och ont att det händer mycket. Men självklart måste Stefan Nyman satsa på det han och ledarteamet tror på. Så är det ju alltid.



Angående bloggen så, tja, vi är ju ganska nya. Det tar sig nog förr eller senare! :)

2011-04-13 @ 20:36:33
URL: http://redline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0