Färjestad känns lite för starka

Färjestad fortsätter att dominera i SM-slutspelet. Skellefteå hade förvisso betydligt mer att säga till om i kvällens match jämfört med final numero uno, men vargarna från Karlstad har hela tiden en växel till att slänga i. Det känns som att ytterligare ett SM-tecken till kaffelaget är oundvikligt i detta läge. Nu väntar en väldigt viktig förlängning i Skellefteå Kraft, en förlängning som hemmalaget nog gör bäst i att vinna.

 

# # #

 

Patrik Lundh dominerade ordentligt i Bofors och HockeyAllsvenskan i fjol. När han till den här säsongen lämnade Karlskoga för Karlstad så trodde jag faktiskt att han skulle hamna i en liten roll i en fjärdeformation. Men ”Peppes” utveckling har fortsatt och han är en av de absolut mest spännande spelarna i den här finalen. Han speed och frenesi är underbar att skåda – och jag tror att han är en man för Tre Kronor till kommande säsong.

 

# # #

 

Min bloggkollega fick äran att skriva om Tomas Kollar. Detta har varit på tapeten sedan Stefan Nyman tog över som ny Sportchef och att det nu är officiellt bekräftat känns så klart bra. Halva forwardsuppsättningen är klar nu – och då är vi bara i början av april. Till alla er som gnällt på att det är tyst kring Redhawks har jag bara en uppmaning. Sitt lugnt i båten! Låt Nyman jobba lugnt och metodiskt så ska det nog kunna bli hur bra som helst till hösten. Vi har trots allt nästan fyra månader kvar till det är dags för första ispasset. Med andra ord en ocean av tid till att bygga ett slagkraftigt lag.

 

/Winnberg


Kommentarer
Postat av: Fatboy

Det är riktigt kul att se en ny läsvärd blogg om Malmö och hockey i allmänhet! Grymt!

2011-04-08 @ 12:38:59
Postat av: Winnberg

Härligt att höra, Fatboy!

2011-04-08 @ 14:24:06
URL: http://redline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0