Fantastisk underhållning men priset får betalas

Jaha, då har vi en påskhelg bakom sig. Kan inte påstå att jag har känt någon större hockeyabstinens och läget på marknaden har ju som förväntat varit väldigt lugnt. Finns egentligen ingenting nytt att berätta eller kommentera kring Malmö Redhawks, men det är väl ingen vågad gissning att vi bjuds på ett par nyheter under den kommande veckan.

Påskdagens sena kväll ägnades åt Stanley Cup framför TV:n och jag måste erkänna vilken grym underhållning det är. Inlevelsen är på topp och hockeyn en underbar njutning. Först tittade jag och bloggkollegan på Buffalo-Philadelphia, för att gå över till Nashville-Anaheim och slutligen den kanske hetaste drabbningen i Chicago-Vancouver. Någonstans däremellan klämdes lite sändningsproblem och sovstunder in. På god väg mot morgon var Chicago-Vancouver över.

Mellan Buffalo och Philadelphia så kämpade "Philly" sig tillbaka trots svagt målvaktsspel i inledningsperioden. Philadelphia var det bättre laget och nu blir det en sjunde och avgörande match på hemmais. Som lag är Flyers bättre, men målvaktsposten är det stora undantaget. Michael Leighton och Brian Boucher har gjort pinsamma misstag under seriens gång. Ska bli intressant att se om Boucher nu får ihop målvaktsspelet till den avgörande matchen.

Chicago har hämtat upp 0-3-underläget mot Vancouver. Så häftigt! Den avgörande matchen där blir ruskigt kul, men med tanke på hur trött och utslagen jag känner mig dagen efter en helkväll med NHL så är det tveksamt om priset är värt att betala för att få se den. Får fundera på den.

# # #

Kim Staal återvänder till moderklubben Herlev. Bara till att gratulera Herlev. Staal kan göra stor skillnad i deras satsning mot högsta serien, om han nu får vara frisk.

/Olsson

Kommentarer
Postat av: Winnberg

Det är väl inget att tveka på! Boka in en tidig sänggång på tisdag kväll sen går man upp 04.00 och kollar in matchen ;)



Tur det är eftermiddagstenta på torsdag...

2011-04-25 @ 12:55:19
URL: http://redline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0