En mindre på köpet

Med Stefan Nyman kommer Leif Strömberg. Med Nyman-Strömberg kommer Tomas Kollar. Och ja, även Jens Olsson. Fast så enkelt är det inte alltid, förstås. Malmöpågen Jens Olsson stannar alltså kvar nere på kontinenten och har fått en riktigt fin utmaning i spel i tyska högstaligan. Bara till att gratulera egentligen.

Jag hade nästintill räknat hem Olsson i det här lagbygget. Han känns gjuten med tanke på just sitt tidigare samarbete med Nyman-Strömberg, samt att han är fostrad här. Tror ändå Malmö går miste om en ganska så vettig lösning. Olsson är skridskostark, spelar ett enkelt men smart spel. På allsvensk nivå har han till och med potential att producera en del.

Nåväl, det blev inte precis som förutspått och nu blir det naturligtvis intressant att se om Redhawks får Kollar på ett kontrakt. Jag anar att Nyman inte är så simpel i sina byggen som många tror.

Om vi ska ta Jens Olsson-tappet en dimension ytterligare så kanske det kan vara så att Malmö aldrig hade en chans med tanke på att budget för spelarlöner inte är lagd. Då är det rätt svårt att ge konkreta bud och ge sig in i eventuella budgivningar.

/Olsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0