Åtminstone tre matchserier går sju

Tyvärr Magnus, det ville sig inte i natt heller. Pittsburgh föll borta mot Tampa och en sjunde och avgörande match väntar nu under natten mot torsdag. Vi som inte direkt håller på något lag där borta, utan bara vill se så mycket fantastisk hockey som möjligt är det givetvis underbart att fyra matchserier fortfarande lever – och att tre av dessa har gått till sju.

 

Dwayne Roloson tog i natt sin femte seger av fem möjliga när hans lag riskerar att elimineras. Och de räddningarna han gjorde mot Max Talbot (och någon mer) minuten innan Steve Downie (som pangade in tre poäng!) sköt det matchavgörande målet var givetvis enormt viktiga. Mål i baken där och det är mycket möjligt att Pens nu hade varit klara för Conferencesemi.

 

I natt väntar den match som jag tycker är hetast. Ska Chicago lyckas med det omöjliga, att vända ett 0-3-underläge eller ska favoriten Vancouver resa sig på nio? Matchen börjar på sämsta tänkbara klockslag, 04.00, men om man kryper till kojs tidigt och sätter klockan så borde det funka att se det ;)

 

# # #

 

På hemmaplan är det väl Kim Johnsson-ryktet som rört upp mest känslor. Visst skulle det vara jobbigt att se honom i Djurgårdsdressen om han nu skulle återvända till svensk mark. Dock skulle det inte vara det minsta förvånande. Om minnet nu inte sviker så är det väl så att han inte direkt hyser några varmare känslor för Malmö och han lär aldrig vara aktuell för en återkomst. Någon läsare som har full koll på detta?

 

/Winnberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0