Asfalteringen har påbörjats

Malmö Redhawks trupp börjar så smått ta form. Riktigt kul och det känns som att den asfaltering som "Leffe" Strömberg talade om då han tillträdde nu har inletts på allvar. Lukas Eriksson är en spännande värvning och för er som förtvivlat skriker efter spets, gärna med NHL-meriter antar jag, kan meddelas att Lukas med förra årets poängskörd hade varit tredje bäste poängplockare i Malmö och dessutom bäste målskytt. 17 fullträffar i IKO är klar respekt.

I Silly Season-tider pratar vi gärna om meriter, namnkunnighet och så vidare. Glöm inte bort att det sen ska bli roller utav det i laget. Alla kan inte spela lika mycket. Alla kan inte vara nyckelspelare. Vissa måste göra jobb i det tytsta. Vissa måste hålla uppe humöret och se sig som en i laget trots 6-7 minuter per match.

# # #

Det ovan nämnda leder oss in till nästa möjliga nyförvärv. För nu rapporterar MrMadhawk.se att Alexander Ribbenstrand mycket väl kan bli den som tar nästa lediga plats i truppen. Ribbenstrand ansågs vara en ganska så stor talang i Djurgården för en del år sedan, men utvecklingskurvan har inte varit enligt förväntan. Har hittat sin roll som en rätt tuff back med mycket humör på isen. Blir Ribbenstrand Malmö Redhawks spelare så talar vi utan tvekan om en sjätte-sjunde back i rangordning från start.

# # #

Skriver det här inlägget samtidigt som SM-finalen rullar på. Färjestads SM-guld-planer verkar bli realitet i kväll. Osvuret är väl bäst men FBK är en ruskig lagmaskin. Är glad för Patrik Lundhs skull. En spelare Malmö slängde bort för ett par år sedan. Oh..jag tröttnar på att skriva sånt där, faktiskt.

/Olsson

Kommentarer
Postat av: Fatboy

Ribbenstrand är absolut ingenting att ha! Vi måste ha högre ambitioner än så!



Jag är rätt säker på att Eriksson inte är tänkt som spets, även om han självklart kommer producera poäng. Precis som Kollar och Alvarez kan även rollspelare göra mer än bara stångas och åka skridskor!

2011-04-14 @ 21:57:31
Postat av: Olsson

Håller med om att Ribbenstrand kanske inte är i linje med den satsning som förväntas. Jag är inget större supporter av en sådan här värvning.



Eriksson är nog inte den absoluta spetsen om man nu ska prata i dom termerna. Men en intressant värvning är det hursom..

2011-04-14 @ 22:05:39
URL: http://redline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0