Berlin får en ny is-Björn

De regerande tyska mästarna, Eisbären Berlin, fick i dag in en ny Björn i sin trupp - åtminstone om man får tro vad Magnus Pääjärvi twittrat om nu under eftermiddagen. Officiellt är övergången ännu inte bekräftad, men det troliga är att "Maggie" har koll på vad brodern ska ha för sig under den kommande säsongen.

Därmed får också Björn Svensson det tyska kontrakt som jag jagat under ett halvårs tid. I Berlin kommer han dessutom att kunna bekanta sig med Sound Convoys hit, Hey, Wir Wollen Die Eisbären Sehen, som vi ofta får avnjuta i Malmö Arena. Han blir dessutom lagkamrat med en annan nordbo, nämligen dansken Mads Christensen.



/Winnberg


Kommentarer
Postat av: Lml

Har du något bra tips på en bra hockeydokumentärer man se en så fin Torsdag i juli. Har bara sett 24/7 Road to winter classic.

2011-07-28 @ 16:50:40
Postat av: Jonas

Lml//



Du har ju CCCP Hockey om Superfemman, men den har du kanske redan sett. Annars kan jag rekommendera filmen Maurice Richard - The Rocket. Mycket välgjord film om legenden där även flera gamla NHL-spelare agerar skådisar.

2011-07-28 @ 18:22:15
Postat av: Winnberg

Tänker du dig något i samma stuk som 24/7 så rekommenderar jag Oilers egna dokumentär, Oil Change, som handlar om den gångna säsongen. Den håller inte samma klass som 24/7, men är riktigt välgjord om man ser till att det är klubben som dragit i trådarna. Du finner den på Oilers hemsida

2011-07-28 @ 19:34:50
URL: http://redline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0